Magazin:
Str. Ovidiu Cotrus, nr. 24/b,Timisoara, Romania
VEZI MENIUL
 
 
 
 
 
 
 
 
 
TOATE PRODUSELE NOASTRE

Termeni si conditii

Home » Informatii utile » Termeni si conditii
 
 
 

Termeni si conditii

 

1. Conditii si restrictii legale cu privire la site-ul www.eltim.ro

Va rugam sa cititi cu atentie aceste conditii inainte de a utiliza site-ul Ambasador Plus SRL. Prin utilizarea lui, va manifestati acordul cu aceste conditii.  Folosirea (vizualizarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Ambasador Plus  SRL poate schimba oricand aceste conditii. Prin urmare, va recomandam sa cititi periodic aceste conditii.

2. Site-ul www.eltim.ro

 Ambasador Plus  SRL va autorizeaza sa vedeti si sa descarcati materiale de pe acest site doar daca le folositi in scop personal si necomercial. Principala conditie in acest sens este ca, pe orice copie, sa mentineti toate simbolurile, imaginile si textele cu privire la dreptul de autor care se gasesc pe materialele originale. Este interzis sa modificati in vreun fel materialele de pe acest site, sa le reproduceti, sa le expuneti in public, sa le distribuiti cu scop comercial sau sa le utilizati pe alte site-uri. Materialele din acest site apartin exclusiv  Ambasador Plus SRL. De aceea, utilizarea neautorizata a acestora incalca atat legea dreptului de autor, cat si alte legi in vigoare. Daca nu respectati aceste conditii, nu mai sunteti autorizat sa folositi acest site. In acest caz, trebuie sa distrugeti toate copiile materialelor, tiparite sau downloadate.

3. Inregistrarea clientilor

Cu exceptia datelor personale cuprinse in inregistrare, orice alta informatie este considerata neconfidentiala. Asadar,  Ambasador Plus  SRL nu are nici o obligatie cu privire la aceasta. Persoanele care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; pot sa trimita e-mailuri, sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, email-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare. Ambasador Plus  SRL are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. Ambasador Plus  SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari.  Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat prin folosirea acestui continut sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. Ambasador Plus  SRL  nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul mesajelor/comunicarilor afisate/transmise de un utilizator prin intermediul site-ului nostru.Este interzisa transmiterea catre site a oricarui material ilegal, liberal, defaimator, pornografic, obscen sau amenintator.

4. Link-uri

Link-urile spre alte site-uri sunt prezente pentru a va ajuta. Compania  Ambasador Plus  SRL nu este responsabila pentru continutul acestor site-uri, nu le gireaza si nu le reprezinta. Acest fapt este valabil pentru toate informatiile, materialele sau produsele gasite pe aceste site-uri. Daca decideti sa le utilizati, o faceti numai pe riscul dumneavoastra.

5. Promotii

 Ambasador Plus  SRL are dreptul sa modifice sau sa anuleze promotiile in orice moment, fara un anunt in prealabil.

 

 

6.RETURNARI SI GARANTII

 

In situatia in care nu esti pe deplin multumit de performantele sau caracteristicile produsului ales, il poti returna si in functie de optiunea ta, poti alege un alt produs cu performantele si caracteristicile dorite cu plata diferentei sau rambursarea sumei platite de tine pentru respectivul produs.

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanta:Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat
cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.

Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

Nu pot fi denuntate contractele care au ca obiect furnizarea urmatoarelor categorii de produse:
- Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri (nesemnalate ca si defecte estetice in primele 48 de ore de la receptionarea produsului), lipsa certificat de garantie , lipsa copie a facturii de achizitie si copia bonului fiscal. Nu fac obiectul returului produsele care au suferit interventii service.
-Produsele care reprezinta o “comanda speciala” (COMANDA SPECIALA este definita ca fiind produsul comandat de catre client ce nu se afla in stocul uzual al S.C.Ambasador Plus  SRL , dar care poate fi livrat pe baza unei comenzi ferme si a platii unui avans);
-Produse vandute la preturi speciale/ cu discount din cauza unor defecte estetice;
-Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, se va solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. ( art.14.punctul 3 ).Costurile de retur(transport curier),cit si de manipulare pentru produsul in cazul caruia cumparatorul renunta la achizitionare in termen de 14 zile de la receptia produsului vor fi platite in avans. Costurile transportului vor fi  suportate de catre vanzator daca produs nu este conform cu specificatiile din oferta vanzatorului sau nu este conform specificatiilor mentionate in comanda cumparatorului.

 

 

7. Limitarea responsabilitatilor

 Ambasador Plus  SRL sau alte parti care sunt mentionate in acest site nu sunt responsabile pentru nici un fel de pierderi, cum ar fi pierderea profiturilor sau a datelor, rezultate din utilizarea sau din incapacitatea de a utiliza acest site sau alte site-uri catre care trimite acest site. In aceeasi situatie sunt si pierderile rezultate in urma folosirii materialelor, a informatiilor sau a serviciilor continute de oricare din aceste site-uri, indiferent daca ele sunt bazate pe contract, garantie sau orice alta modalitate legala si indiferent daca utilizatorul a fost sau nu atentionat de posibilitatea aparitiei unor astfel de pierderi.

 

8. Confidentialitatea.

  Ambasador Plus  SRL se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti. Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, domiciliul si adresa de email. In momentul in care doriti sa cumparati online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare si modalitatea de plata.

Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau produselor va incepe imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute.

Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati link-ul www.eltim.ro .

Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. SC  Ambasador Plus  SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

9. Securitatea datelor personale

 Scopul colectării datelor personale este procesarea comenzilor efectuate prin magazinul online. Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre  Ambasador Plus  SRL pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc. Trebuie să furnizaţi datele, acestea fiind necesare inregistrarii si expedierii comenzilor dvs.  Refuzul d-voastra determină anularea inregistrarii comenzilor. Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor distribuitori: DSC Curier, Fan Curier, Posta Romana.

Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. SC Ambasador Plus SRL se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si SC  Ambasador Plus  SRL.

SC  Ambasador Plus  SRL se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra trimisa la adresa office@eltim.ro,  se obliga: sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

SC  Ambasador Plus  SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ):

a. dreptul de a cere SC  Ambasador Plus  SRL sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;

b. dreptul de a cere SC  Ambasador Plus  SRL sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;

c. dreptul de a cere SC  Ambasador Plus  SRL sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;

In vederea eliminarii riscului ca datele dumneavoastra sa intre in posesia si sa fie folosite abuziv de terte persoane: SC  Ambasador Plus SRL  garanteaza securitatea sistemelor informatice.

 

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.eltim.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL www.eltim.ro,VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.eltim.ro SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

 

10. Copyright

Intregul continut al site-ului www.eltim.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea SC  Ambasador Plus  SRL  si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al SC  Ambasador Plus  SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

11. Accesul la site

SC  Ambasador Plus  SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SC Ambasador Plus  SRL fara acordul scris prealabil al acesteia.

 

12. Plata serviciilor

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie. Plata serviciilor conform acestor Termeni si Conditii se poate efectua prin ramburs la primirea coletului sau in avans cu op in baza facturii proforma. Daca plata se face cu op, produsul se expediaza in momentul incasarii(maxim doua zile)

 

13. Litigii

Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabila.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

 

PRODUSELE NOASTRE
 
ABONARE NEWSLETTER
ADAUGA ADRESA DE EMAIL
 
 
NOUTATI
 
Cazan de incalzire centrala TORID
 
Cazan de incalzire centrala TORID
 
Cazanul de incalzire centrala TORID este compus din doua subansamble: - Soba cu perdea de apa; - Cazan cu tevi de...
 
 
Tel: +40 256. 422. 857 ;+40 727 341 673
Fax: +40 256. 490. 567
Email: office@eltim.ro
Adresa: Timisoara, Romania Str. Ovidiu Cotrus nr. 24/b
 
Copyright © 2023 Eltim. Ambasador Plus